Προφίλ Εταιρείας

 

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η  Εταιρεία ΜΠΡΙΚΕΤΑ ΕΛΛΑΣ Ι.Κ.Ε αποτελεί μια εξειδικευμένη επιχείρηση στην αγορά και προώθηση Στερεών Καυσίμων όπως Pellet σε καλύτερες ποιότητες της αγοράς, ξυλομπρικέτες & προσανάμματα στις καλύτερες τιμές . Έχοντας υγιές συνεργασίες με κορυφαίες Ελληνικές Επιχειρήσεις & οίκους του Εξωτερικού αποτελεί μια σύγχρονη και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση ώστε να μπορεί να προμηθεύει με υπευθυνότητα & συνέπεια Στερεά Καύσιμα στο καταναλωτή .

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στις εγκαταστάσεις μας ,στον Δήμο Αχαρνών, στην οδό Ι.Νίκα 20 & παράλληλη της Αττικής οδού βρίσκεται μεγάλη γκάμα των ανωτέρω προϊόντων ώστε ο καταναλωτής να επιλέξει το προϊόν του Στερεού Καυσίμου που χρειάζεται για τις ανάγκες του.

ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Κυριότερος στόχος της εταιρείας μας, είναι η αρτιότερη και πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της ιδιωτικής & επαγγελματικής αγοράς σε προϊόντα Στερεών Καυσίμων όπως pellet, μπρικέτες & προσανάμματα. Εστιασμένοι πάντα στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη «ικανοποίηση του πελάτη», στοχεύουμε, εκτός από τη προώθηση προϊόντων υψηλότατης πάντα ποιότητας, να προσφέρουμε και υπηρεσίες υποστήριξης αντίστοιχα. Συνεπεία των παραπάνω, η συνεχώς διευρυμένη γκάμα των προϊόντων μας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε «ολοκληρωμένες λύσεις» στους τομείς που επιλέξαμε να εξειδικευτούμε. Πιστεύουμε όμως, πως δεν υπάρχει «μέλλον» για μια εταιρία χωρίς δέσμευση σε ορισμένες αρχές και στόχους. Γι αυτό το λόγο, εμείς στην ΜΠΡΙΚΕΤΑ ΕΛΛΑΣ Ι.Κ.Ε, δεσμευόμαστε στα ακόλουθα:

Εμπλουτισμός της γκάμας των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.
Διατήρηση σχέσεων αμοιβαίου σεβασμού και συνέπειας με τους πελάτες, με τους προμηθευτές και τα στελέχη της  εταιρίας.

 

Σας ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια στήριξης.